Catalogul produselor
Lefrucom

Produs Handmade!

Mere în ciocolată cu lapte și scorțișoară

Merele sunt fructele care ne însoțesc pe tot parcursul anului și aproape că nimeni nu poate rezista în fața unui  măr copt și suculent. Dar de ce să nu le încerci dintr-un unghi complet diferit?

Inelele de mere uscate, învelite în ciocolată cu lapte sunt un deliciu care te face să experimentezi senzații total diferite. Gustul blând al ciocolatei cu lapte combinat cu gustul special și dulce al unui măr face ca inima fiecăruia să bată mai repede. Ele pot fi consumate la orice ocazie, fiind potrivite atât în calitate de gustare delicioasă la petreceri, cât și în postură de ceva special în cutia școlară de prânz a copiilor.

Produs Handmade!

Mere în ciocolată neagră

Merele sunt fructele care ne însoțesc pe tot parcursul anului și aproape că nimeni nu poate rezista în fața unui  măr copt și suculent. Dar de ce să nu le încerci dintr-un unghi complet diferit?

Inelele de mere uscate, învelite în ciocolată neagră sunt un deliciu care te face să experimentezi senzații total diferite. Gustul blând al ciocolatei negre combinat cu gustul special și dulce al unui măr face ca inima fiecăruia să bată mai repede. Ele pot fi consumate la orice ocazie, fiind potrivite atât în calitate de gustare delicioasă la petreceri, cât și în postură de ceva special în cutia școlară de prânz a copiilor.

Produs Handmade!

Mere în ciocolată albă

Merele sunt fructele care ne însoțesc pe tot parcursul anului și aproape că nimeni nu poate rezista în fața unui  măr copt și suculent. Dar de ce să nu le încerci dintr-un unghi complet diferit?

Inelele de mere uscate, învelite în ciocolată albă sunt un deliciu care te face să experimentezi senzații total diferite. Gustul blând al ciocolatei albe combinat cu gustul special și dulce al unui măr face ca inima fiecăruia să bată mai repede. Ele pot fi consumate la orice ocazie, fiind potrivite atât în calitate de gustare delicioasă la petreceri, cât și în postură de ceva special în cutia școlară de prânz a copiilor.

Produs Handmade!

Caise în ciocolată neagră

O porție de energie solară învelită într-un strat delicat de ciocolată: acestea sunt caisele noastre în ciocolată.

Gustul nemaipomenit al caiselor coapte, combinat cu gustul unic al ciocolatei negre rafinate, reprezintă un fel aparte de încântare culinară. Cei cărora le plac contrariile, vor aprecia și această combinație dulce de fructe și ciocolată. Caisele cufundate în ciocolată neagră sunt gustările potrivite pentru o seară captivantă de film, drept desert după un fel principal somptuos, sau în calitate de o gustare ușoară, care cu siguranță vă va face să savurați fiecare bucățică.

Produs Handmade!

Caise în ciocolată albă

O porție de energie solară învelită într-un strat delicat de ciocolată: acestea sunt caisele noastre în ciocolată albă.

Gustul nemaipomenit al caiselor coapte, combinat cu gustul unic al ciocolatei albe rafinate, reprezintă un fel aparte de încântare culinară. Cei cărora le plac contrariile, vor aprecia și această combinație dulce de fructe și ciocolată. Caisele cufundate în ciocolată neagră sunt gustările potrivite pentru o seară captivantă de film, drept desert după un fel principal somptuos, sau în calitate de o gustare ușoară, care cu siguranță vă va face să savurați fiecare bucățică.

Produs Handmade!

Vișine în ciocolată neagră

Vișinele uscate sunt o gustare delicioasă între mese, dar când acestea sunt acoperite și cu ciocolată, distracția gastronomică abia începe. Vișinele noastre acoperite cu ciocolată nu se compară cu nici un baton de ciocolată sau praline. Caracterul dulce fructat și suculent al vișinei rezultă  într-o explozie de gust de neegalat, însoțită de aroma ciocolatei negre crocante. Vrăjite de această experiență, papilele dvs. gustative nu vor putea să nu fie de acord cu noi.

Produs Handmade!

Vișine în ciocolată albă

Vișinele uscate sunt o gustare delicioasă între mese, dar când acestea sunt acoperite și cu ciocolată, distracția gastronomică abia începe. Vișinele noastre acoperite cu ciocolată nu se compară cu nici un baton de ciocolată sau praline. Caracterul dulce fructat și suculent al vișinei rezultă  într-o explozie de gust de neegalat, însoțită de aroma ciocolatei albe crocante. Vrăjite de această experiență, papilele dvs. gustative nu vor putea să nu fie de acord cu noi.

 

Produs Handmade!

Prune cu miez de nucă în ciocolată neagră

Textura moale și dulce a prunelor uscate combinată cu ciocolata noastră neagră și miezul de nucă este cu adevărat divină. Un amalgam ce se topește în gură devenind o incontestabilă savoare.

Aceste gustări sănătoase sunt ambalate individual, ceea ce le face o alegere excelentă pentru cutii de prânz școlare, gustări de birou sau pentru păstrarea într-o geantă de mână. Pe lângă toate, are un conținut ridicat de antioxidanți naturali, fibre, vitamine și minerale, excluzând concomitent colesterolul! Faceți alegerea sănătoasă pentru familia Dumneavoastră.

Produs Handmade!

Prune în ciocolată neagră

Textura moale și dulce a prunelor uscate combinată cu ciocolata noastră neagră este cu adevărat divină. Un amalgam ce se topește în gură devenind o incontestabilă savoare.

Aceste gustări sănătoase sunt ambalate individual, ceea ce le face o alegere excelentă pentru cutii de prânz școlare, gustări de birou sau pentru păstrarea într-o geantă de mână. Pe lângă toate, are un conținut ridicat de antioxidanți naturali, fibre, vitamine și minerale, excluzând concomitent colesterolul! Faceți alegerea sănătoasă pentru familia dvs.

 

Produs Handmade!

Miez de nucă în ciocolată neagră

Cum transformi jumătate de nucă într-un adevărat deliciu dulce?

Foarte simplu: combinând-o cu alte câteva ingrediente rafinate.

Încercați această compoziție deosebită și experimentați interacțiunea minunată a nucilor crocante și a delicioasei acoperiri de ciocolată. Această artă a pralinelor este specială nu numai prin gustul său fin compus, ci și prin aspectul său frumos. O experiență ce garantează  plăcere pentru toate simțurile!